lørdag 18. september 2010

Planene endres underveis.

Når man skal flytte går ikke bestandig alt som man planlegger... Det har vi smertelig fått erfare denne uken. Tanken var å bruke helgen på å flytte, for da er det lettere å få hjelp fra nære og kjære, enn i hverdagene. Desverre mangler det mye elektrisk arbeid i leiligheten, så vi får tidligst bodd der fra mandag av. Stressa!

Fredagskvelden denne uken ble brukt til å vaske! Med hjelp fra min kjære Renate fikk vi vasket hele nyleiligheten. Tusen takk! Det trengtes siden vi sa fra oss byggevasken fra byggefirmaet, for da ville de ikke blitt ferdige i leiligheten før langt ut i neste uke. Det var en skikkelig støvete affære, men vi er jo to driftige jenter, så det gikk så fint! 

Vi har også fått tilhenger på parkeringsplassen, så vi har endelig fått kvittet oss med mye søppel og skrot som var her. Blant annet har alle de gamle dørene blitt bært ut, og de er på vei på dynga på mandag! =)

I dag har vi startet flyttingen! Utrolig nok, ettersom de to karene som skulle hjelpe oss var veldig vanskelige å få tak i. Heldigvis for oss kunne en annen kompis stille opp med én gang, så Vegard fikk hjelp til å bære tunge møbler. Vi har bare flyttet noen få ting, men det er godt å få litt unna i leie-leiligheten, også blir det færre ting å flytte på på mandag! 

Jeg har skrudd på kjøkkenet i dag, nå er skuffene med håndtak på plass, blir det ikke lekkert?
(litt dårlig kvalitet på bildet, mobilkamera)
Det skal bli utrolig deilig med masse benkeplass! Vi er ganske overrasket over hvor god plass vi faktisk kommer til å få, gleder oss til å ta kjøkkenet i bruk :) 
Koketoppen ligger nå bare å venter på å få komme på plass, dette blir bra!


God lørdagsveld! Nå skal jeg pakke videre =)

3 kommentarer:

As sa...

Hei=)
Der går det fremover,ja=) Så flott! En må dessverre ofte omrokkere på planene. Særlig når en trenger hjelp til enkelte ting=)
Bra dere fikk vasket! Vil tro det var litt av en jobb??!?! Men, verdt det=)

Takk for hyggelig kommentar inne hos meg=) Tapeten var litt mørk for å ha i stua, men likte konturene=) SPent på hvordan det blir=)
Har du husket å melde deg på give awayen min?=)

Ønsker dere en flott søndag=)

Hanne sa...

Dumt at ikke alt går helt som planlagt, og at dere måtte vente med å flytte inn og sånt. Men jeg syns det begynner å se kjempefint ut! Spesielt kjøkkenet. Det er så gøy å ha et fint og stort kjøkken, for da er det så mye mer fristende å lage mat der. :)

Rita sa...

Oj! Det ble litt av ei forandring. Blir lekkert :)