torsdag 19. august 2010

Kjøpet

Det hele startet høsten 2009, da vi begynte å se på leiligheter og hus til salgs. Først var det vel egentlig bare med drømmen, siden vi begge ikke har fast jobb (kun kjærsten som har det), og vi trodde ikke vi kunne få tilstrekkelig med boliglån.

"Vi" er forresten meg;
Image and video hosting by TinyPic

Og kjærsten;
Image and video hosting by TinyPic

Vi var på en del visninger på forskjellige hus, både i kommunen vi bor i nå, og kommunen jeg er oppvokst i. Og skal si det er mange pussige hus med merkelige løsninger til salgs rundt om kring!

Etter å ha vært på noen visninger bestemte vi oss for at vi kanskje skulle sjekke hvordan mulighetene våre for å få lån var. Det viste seg at de var ganske gode! Siden både jeg og kjærsten sparer i BSU-ordningen + at vi hadde en del på kapitalkonto, kunne vi låne en brukbar sum utifra prisene på markedet her.

Det var mye enklere å dra på visninger og å se på hus/leiligheter nå som vi visste hvilken prisklasse vi kunne sikte oss inn på. Til slutt bestemte vi oss for å ta med oss min far på visning i ei leilighet i ett rekkehus, dette var i Desember. Leiligheten var ubebodd, ettersom eieren hadde gått bort, og søsteren skulle selge, så vi fikk låne nøkkelen av megleren og dra dit når vi selv ville!

... fortsette følger i ett annet innlegg, slik at ikke dette blir så langt.

Linn-Marion

Ingen kommentarer: