onsdag 7. november 2012

jøzz

Hey, her er jeg og skriver!! Stua ble ferdig sånn cirkus i oktober i fjor, bortsett fra noen smålister som fortsatt ikke er på plass, kremt... Vi har fått oss en lekker-shmekker vedovn fra jötul, lyse fine vegger, hvitmalte vinduer, og litt nye møbler. Blir nok å ta bedre bilder etterhvert, håper jeg, for nå er stua passelig nedstøvet etter en lang og SMERTEFULL (med store bokstaver) trappeoppussing, som fortsatt pågår etter alt for mange måneder........... Det skal dog nevnes at vi har fått ned stillaset i dag, etter 5 måneders trappevandring med krum rygg. Blinkesmilefjæs!

Her kommer noen gamle bilder.


Stuggu!! Her trives vi :) Litt nakent var det fortsatt da jeg tok dette bildet, nå har jeg styla stua med rot, og ett bilde på veggen. Det kommer seg vel!
Fiiine vedovnen vår, som gir masse god og deilig varme! Konveksjonsovn fra jötul, superfornøyd med alt, bortsett fra kundeservicen på ByggMakker ;-)Vedovnen i bedre lys, med stygg vedsekk! Fin sant?

Deler av prosessen med vedovnen var ganske tricky forresten. Man skal jo ha brannsikkert materiale så og så langt under vedovnen i angitt lengde fra åpningen til brennbart materiell. Dette ble vanskelig for oss, da vi har ett veldig knotete uttak fra pipa vår. Vi måtte spesialbestille plate og lakkere selv, men jeg synes resultatet ble bra! 


Sånn, det var, eh, årets første blogginnlegg. Satser på at det ikke blir det siste!

1 kommentar:

EllaStikk sa...

Flink dere er! Blir så fint at ;-)